A dude


En liten maskot till lillebror. En dude som ska massproduceras!

Topp Tre Torsdag

Musik.

3. Yeah yeah yeahs - Heads will roll2. Maximo Park - Books from boxes
1. Mumford and sons - Little lion man


/KursivaLi


The Elisabeth Sladen Adventures
Elisabeth Claira Heath Sladen

1 February 1946 – 19 April 2011

Det är kanske fånigt att gråta över någon man aldrig träffat. Men Doctor Who tar mycket plats i mitt liv, och Elisabeth Sladen var en stor del av Doctor Who. Att hon är borta är svårt att förstå. Hon är mycket saknad.


Image and video hosting by TinyPic

 

Lycka till på ditt nya äventyr.


BusstankarStiger på bussen och då ställs frågan: var det du som var i östran och virkade japanskt? Jag ville dö lite. I'm such an awkward person.

Fotegeniska jag

Ja. Vad ska jag säga? Fotegenisk är jag ju då inte. Dubbelhakorna hägrar och ögonen kisar. Men, men, det är inte varje dag ens nuna pryder Östrans framsida.

Eftersom scannern inte sammarbetar det minsta har jag bara tagit lite snabba kort. Vissa av sidorna går nog att läsa ändå, hoppas jag.

 

 

Klicka på miniatyrerna för större bilder!


Sedan var mamma och jag med i Barometern också, där vi poserar så fint för kameran. Journalisten stavade dessutom mitt namn rätt! Blir lite glad varje gång det händer.

 

 

Dagen var superfin och har förevigats både av AnMaja och Elin på Stickklubens facebooksida. Jag ska gå och gömma mig under en sten eller nåt så jag slipper se mig själv ett tag. Hua!

 

/KursivaLi

 


Mystery Guitar Man


Han är grym. Riktigt grym.

Doctor Who inspirerat äventyr.Serien Supernatural's theme song (enligt mig) Carry on my wayward son.100 glasses. Mystery guitar man har på sig 100 olika solbrillor på 1.25 minuter.
Riktigt cool snubbe.


Stickfestival


Idag gick Stickklubbens Stickfestival av stapeln! Jag har peppat i några veckor nu och var ganska nervös när det drog igång. Bland annat för att jag skulle hålla i en workshop i amigurumi (virkade japanska dockor/monster) under dagen.Jag bar min name-tag med stolthet när jag ömsom spatserade omkring och kollade på folks otroliga alster, ömsom stickade och virkade. Människor slog sig ner bland borden på Glasverandan och stickade, fikade och utbytte idéer.Det blev fort ganska fullt bland borden och man fick köa för att ta sig någonstans. Det var trevligt med mycket folk!

Min workshop gick jättebra och mina ivriga "elever" ville stanna längre, trots att festivalen var slut. Det uppskattades av mig, som var beredd på att bli totalratad av besökarna.

Jag hade otroligt trevligt och håller tummarna för ännu en festival efter sommaren! Håll utkik efter mig och mamma i tidningarna imorgon!


/KursivaLi

min kopp te


RSS 2.0