Christopher and his kind




BBC har gjort det igen. Christopher and his kind kommer att hamna på min dvd-hylla tillsammans med Stolthet och fördom, Sherlock och Doctor Who.

Christopher and his kind är ett BBC drama som handlar om förtfattaren Christopher Isherwood. Efter att ha tröttnat på livet i England reser han till 1930-talets Tyskland för att uppleva Berlin. Och för pojkarna. Mest för pojkarna. I Berlin upptäcker han den undre världens nattklubbar och vackra män som säljer sig själva till högstbjudande. Trots att Christopher vet detta blir han förtjust i en prostituerad ung man vid namn Casper som krossar hans hjärta. Tack vare sin vän Jean och skrivandet klarar han sig dock utan större skada. När han träffar gatusoparen Heinz förändras hans liv. Mitt i Adolf Hitlers Berlin förälskar han sig i en annan man och måste göra vad han kan för att hålla sin älskare säker från Gestapo.



Matt Smith, som spelar Chistopher, är helt otrolig. En roll som en homosexuell och utåtriktad man är hans kopp te. Man känner inte av den minsta obekvämhet i scenerna mellan honom och de andra manliga skådespelarna och samspelet med Imogen Poots, den fantastiska nattklubbssångerskan och skådespelerskan Jean, är nåt av det bästa med filmen.



Bilderna är från BBC Pictures.


KursivaLi

, , , , , ,

Kommentarer
Postat av: althea

Åh! Det här verkar sjukt intressant! Måste komma ihåg att kolla in den här..

Och som svar, jo jag räknar timmarna ner tills premiären ;-)

2011-04-18 @ 21:06:03
URL: http://altheatrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0