knit one, purl one

Hittade den här underbara bilden av gypsy_sunday på Livejournal. Den föreställer två av mina favoritpojkar, Dean och Sam, som jagar övernaturliga fenomen i seriern Supernatural. Sam stickar en wonky halsduk till sin storebror... Åh. 

KursivaLi


Christopher and his kind
BBC har gjort det igen. Christopher and his kind kommer att hamna på min dvd-hylla tillsammans med Stolthet och fördom, Sherlock och Doctor Who.

Christopher and his kind är ett BBC drama som handlar om förtfattaren Christopher Isherwood. Efter att ha tröttnat på livet i England reser han till 1930-talets Tyskland för att uppleva Berlin. Och för pojkarna. Mest för pojkarna. I Berlin upptäcker han den undre världens nattklubbar och vackra män som säljer sig själva till högstbjudande. Trots att Christopher vet detta blir han förtjust i en prostituerad ung man vid namn Casper som krossar hans hjärta. Tack vare sin vän Jean och skrivandet klarar han sig dock utan större skada. När han träffar gatusoparen Heinz förändras hans liv. Mitt i Adolf Hitlers Berlin förälskar han sig i en annan man och måste göra vad han kan för att hålla sin älskare säker från Gestapo.Matt Smith, som spelar Chistopher, är helt otrolig. En roll som en homosexuell och utåtriktad man är hans kopp te. Man känner inte av den minsta obekvämhet i scenerna mellan honom och de andra manliga skådespelarna och samspelet med Imogen Poots, den fantastiska nattklubbssångerskan och skådespelerskan Jean, är nåt av det bästa med filmen.Bilderna är från BBC Pictures.


KursivaLi

, , , , , ,

kyssen


Photobucket


Det här var min reaktion på det här:


Photobucket


Äntligen en kyss mellan Kurt och Blaine i Glee! Så som mitt arma fangirl-hjärta längtat just efter detta.tonight I'll be taking no calls 'cause I'll be dancing


RSS 2.0