En flicka som är stark


Idag kom det, ärligt, fram en sopgubbe till mig som sniffade i luften omkring mig och upplyste mig om att jag luktade gott. Sedan pekade han försynt på soppåsen han höll i handen och sa att sopor luktar ju inte så gott. Vad säger man? "Tack underliga man för att du tycker jag luktar godare än soporna du umgås med" eller "Tack lilla sopgubbe för att du luktar på mig offentligt". I vilket fall så borde jag kanske ta det som en komplimang. Jag luktar ju inte sopor i alla fall, och det är ju alltid nåt.

Jag har planerat jobb med pöjkens föräldrar idag och första riktiga utflykten blir till äventyrsbadet med Erik, Emma och Rasmus. Jag ser fram emot det jättemycket! Jag tror vi kommer ha väldigt kul eftersom vi båda tycker om vatten (och är barn i sinnet). Det var trevligt att planera och fika med Marit och Martin, och dessutom så är det näst intill ett drömjobb med flexibla arbetsgivare/vänner och en ursäkt att få leka. Jag är jätteglad för att jag får denna chansen! Dessutom känns det bra att få lite lön så att jag kan börja betala tillbaka de massiva skulderna jag har hos mamma och pappa. Det suger att vara fattig och låna pengar jämt och ständigt.

Imorgon ska jag plugga lite webbdesign och franska, sedan bär det av till Kalmar för fika och mys med Sara och Josefine. Jag ska också försöka klämma in ett besök på gamla arbetsplatsen och hälsa på de trevligt människorna där. Och kontakta csn. Usch.

Mimikry - En flicka som är stark
KursivaLi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0